Pages

click occay

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath -

Thursday, March 20, 2014

Happy birthday Akid Rayyan...

10/2/2014... Akid Rayyan turns 2... Sat ja masa bergerak... Tup tup dh 2 taun dah anakanda ni... Alhamdulillah... Rayyan breastfeed smpi 2 taun... Ujung2 nak 2 taun tu aku dah start campoq fm dah.. Sbb aku ngandung kan... 

Bkn xmau bf.. Tp xdaya dah... Breast sakit...xtahan beb...tp senang la nak bentikan bf rayyan... Sumpah senang... Xdak la nak ken letk benda pelik2 ka apa ka... Aku just ckp ka kena benti... Susu dah abis... Hehehehe... Pastu aku mmg lekakan dia... Kalo nak bf pon aku lengah2kan... Smpi kdg lupa... Cuma bila nk tidoq mlm di nak bf gak... Before tidoq aku bg la sket... Kesian kan... Tp lama2 dia sendirik xmau... Maybe rasa susu dh lain kan... 

So skarang ni rayyan minum susu dutch lady coklat tu.. Yg susu putih dia xmau lgsung... Lg 1 rayyan mmg xisap botoi... Awai2 dlm pantang ja.. Pastu mmg dia xmau lgsg botoi... Mmg dlm kotak la aku simpan... Dia minum dlm training cup... Senang keja aku... La ni pon aku guna gak botoi susu tp kena tukaq teats la...

        

So back to besday... Ingat nak celebrate tp bila pikiaq balik... Rayyan bkn nya tau nak tu nak ni... So xyah la... Kita tempah kek ja la... Memandangkan rayyan ni minat gila ngan katun upin ipin kami tempah ja kek upin ipin... Tu pon rayyan dh happy gila.... Hahahaha

         

Celebrate pon b3 ja... Heheheh... Saja happykan rayyan... Nanti la bila rayyan dh pandai demand nak tu nak ni bru la aku ajak babah wat proper... Hehehehe...



Again... Happy birthday Akid Rayyan... 
Sila jadik nk yg soleh yer... Jadik abg yg baik jugak... Ummi babah loves u....

Ummi Rayyan


1 comment:

  1. hepi besday akid rayyan..smoga jadi anak yg soleh yg menyenangkan umi&babah ye..
    jadi abang yg baik..share mainan ngan adik k..jaga adik nnti..
    nnti dh wat proper besday, jgn lupa jmput mummy zura k

    ReplyDelete

buzz buzz buzz

Followers

Blog Archive